Perel's Parrillas » חווית צלייה

חווית צלייה

אנחנו מעוניינים לספק לך חוויה שלמה, מהנה, מוצלחת ואיכותית של הכנת בשר ואירוח בחצר ביתך. לשם כך אנחנו רואים בבחירה איכותית של נתחי בשר ומוצרי גלם נוספים; בטיפול נכון של בשר; בשמירה על המוצרים שלנו; במתכונים; ובשאר טיפים חלק בלתי נפרד מהשירות שאנו מעניקים לכם.

  • * מומלץ לרכוש בשר איכותי וטרי מאיטליזים או מרשתות שיווק מובחרות המתמחות במכירת בשר איכותי. נתחי הבשר המומלצים ביותר לצלייה הם חלקים עסיסיים כגון אנטריקוט; פריים-ריב; פיקאניה; אסאדו (קשתית), צלעות כבש ועוד. כמובן שניתן גם לצלות חזה עוף, פרגית או סינטה שנחשבים לדלים בשומן. 

חלקי פרה

  • * מומלץ לתבל את בשר הבקר במלח ים אטלנטי ובמעט פלפל טרם הצלייה ומעט במהלכה.
  • יש להוציא את הבשר מהקירור כמה שעות לפני תחילת תהליך הצלייה כשהוא בטמפרטורת החדר בכדי למנוע מצב של בישול או אידוי על הגריל במקום צלייה.
  • * במעשנת מומלץ לעשן עופות שלמים או דגים. כדאי להשרות את הבשר במרינדה טרם העישון שתדגיש את הטעם הייחודי שמתקבל מהמעשנת.
  • * יש להדליק את הפחמים מבעוד מועד ולחמם היטב את הרשת טרם תחילת תהליך הצלייה. הרשת חמה דיה כאשר לא ניתן להניח את היד במרחק של 20 ס"מ ממנה. 
  • לצלייה מקסימלית ואיכותית אין להפוך את צדו של הנתח יותר מפעם אחת. 
  • * ניתן לתלות גוש בשר על השיפוד המסתובב בגובה של כ – 35 ס"מ ולצלות אותו לאטו במשך שעתיים וחצי – שלוש שעות ומדי פעם לפזר עליו מלח ים אטלנטי. 
  • * מומלץ לנקות היטב את רשת הצלייה מיד אחרי השימוש ולכסות היטב את הגריל בכדי למנוע נזק.

 grilled porker              Ribs on the grill            526946_440307686052437_132828307_n

 

אנצ'י – 4884800 - 052
perelsparrillas